Inchiriere excavator Bucuresti

Inchiriere excavator Bucuresti. La noi gasiti cele mai bune preturi pentru inchiriere excavatoare in Bucuresti

In mai multe domenii cum ar fi si cel al constructiilor cel industrial si cel forestier sau agricol, si o foarte mare parte a lucrarilor se bazeaza pe ajutorul care vine de la mai multe utilaje. Ele pot fi excavatoare compacte sau care au mai putin de 6 tone dar pot fi mai mar cum sunt si basculantele, buldozerele ori alte utilaje de acest fel.

Inchiriere excavator Bucuresti oferta

Utilajele sunt bune cu ajutorul oamenilor ele sunt manuite sa faca totul bine si calitativ. Daca si voi executati astfel de lucrari si considerati ca vine momentul sa il schimbati pe cel vechi noi va oferim o gama extrem de larga de excavatoare compacte sub 6 tone.

Excavatoarele se pot clasifica in functie de mai multe criterii si asta inseamna ca exista mai multe tipuri de astfeld e utilaje si daca este sa luam in calcul numarul de cupe ale unui excavator ele pot fi cu o singura cupa denumite si masini de actiune cilindrica dar si cu mai multe cupe si sa aia numele de masini care au actiune continua. Daca nu aveti de facut o lucrare mare cele cu o singura cupa sunt perfecte. La lucrarile mari se recomanda sa cumparati sau sa inchiriati excavatoare mari si mai exact excavatoare care sa aiba mai multe cupe pentru ca ele sunt cele mai productive. Daca vrem sa reclasificam excavatoarele care au cupa, putem face asta in primul rand tinand cont de modul de actiune al echipamentelor cu care lucram. In acest caz vom discuta si despre excavatoarele mecanice si despre cele care stn hidraulice. Cele mecanice folosesc pentru actionarea echipamentelor transmisiile de cabluri si mecanica si cele hidraulice sunt cele care folosesc cilindrii hidraulici.

Daca tot amintim despre echipamentul de lucru, tinand cont de criteriul acesta foarte des intalnit vorbim despre excavatoarele cu cupa dreapta si cele cu cupa inversata sau despre cele cu dragalina ori bat telescopic.

Excavatoarele cu cupa dreapta folosesc cupa pentru a putea sapa pamantul si pentru ca ulterior sa il scoata prin rotire.

Excavatoarele cu cupa inversa sunt cele care in mod normal sapa sub nivelul de sprijin al masinilor. Un astfel de excavator este compus din sistemul de deplasare, patforma pentru rotirea batului, maner si cupa dar si mecanisme de manevrare a bratului, manerelor si cupelor.

Referitor la excavatoarele care au dragalina ele functioneaza dupa cum urmeaza. Cupele excavatorului se vor infige in paman si sunt ajutate de propria lor greutate. Este si un tip de excavator utilizat numai la pamanturile slabe si la extragerea de balasru din albira de la rau pentru ca separarea se face si prin tragrea cupei. Un avantaj foarte mare pe care il are excavatorul este si faptul ca se pot executa cu el toate lucrarile de sapare sub nivelul apei.

 

In momentul in care vreti sa cumparati astfel de utilaje ve recomandam sa va ganditi bine la toate nevoile pe care le aveti si sa alegeti exact modelel care vi se potrivesc cel mai bine daca tineti cont de toate nevoile pe care le aveti si de ceea ce vreti de fapt sa faceti cu acel utilaj.