Inchiriere macarale Bucuresti

Inchiriere macarale Bucuresti. Va asteptam cu oferte speciale la utilajele de inchiriat.

Automacaralele de uz general cu carlign sunt intalnite in cele mai multe santiere idustriale. Ele sunt destinate manevrarii, in general in aer liber a sarcinilor in bucati, piese si ansambluri mecanice grele si bene cu materiale vrac sau stivuite.

Inchiriere macarale Bucuresti - preturi si oferte

Constructiile metalice ale automacaralelor formeaza un schelet pe care se vor monta mecanismele de lucru si se vor prelua incarcarile care provin din masa proprie, sarcina, presiunea vantului si fortele de inertie etc, transmitandu-le la constructia in care se monteaza si macaralele.

E formata din grinzi principale si secundare care sunt asamblate prin sudura si prin suruburi.

Pe constructia metalica a automacaralei se afla si podete de circulatie prevazute in functie de caz cu balustrade cu inaltimea de un metru.

Mecanismele de ridicare si coborare alcatuite din sistemele de infasurare a cablului si mecanismul de antrenare. Sistemul de infasurarea a cablurilor este la randul sau alcatuit din mufla, tambur de cablu, bloc de role, role de egalizare si mecanismul de antrenare din motor si cuplaje, frana, reductor si cuplaj pentru tambur.

Sasiul este facut din grinzi asamblate intre ele prin sudura, iar grinzile se obtin din profile laminate, profile indoite din table subtiri, chesoane ori grinzi cu inima plina de table sudate.

Mecanismele de ridicare si coborare servesc pentru a ridica si cobori sarcinile. In general aceste mecanisme de ridicare si coborare sunt compuse din urmatoarele subansambluri.

Elementele de actionare cares unt de mai multe tipuri si anume manuale cu ajutorul manivelelor, motor electric, motor termic, motor ori pompa hidraulica.

Cuplajul elastic se amplaseaza intre motorul de antrenare si reductorul mecanismului de ridicare.

Frana mecanismelor de ridicare care are rolul de a produce franarea arborelui de intrare in reductoare. Reductoarele mecanismelor de ridicare sunt necesare in vederea multiplicarii momentului, elementelor de actionare pentru a se asigura ridicarea sarcinii. Tamburul pe care il are mecanismul de ridicare are rolul de a infasura cablul de actiune a sarcinii.

Mecanismele de rotire servesc pentru rotirea instalatiei de ridicat a automacaralei respectiv a sarcinilor pe orizontalain cazul in care este admisa rotirea cu sarcina suspendata in organul de prindere.

Componenta mecanismelor de rotire este urmatoarea: motor hidraulic, cuplaj elastic, frana mecanismului de rotire, reductorul, arborii de transmisie, cuplajele arborilor de transmisie, rulmentul de presiune pentru rotire, dispozitivele de siguranta, limitatoarele de sfarsit de cursa, tampoanele si opritoarele, piesele de reazem, limitatoarele de oblicitate, dispozitivele de calare, dispozitivul pentru oprirea automacaralelor in caz de vant.

Automacaralele se folosesc pentru transportul in vrac in cazul in care instalatia este dotata cu graifar cu cupe. Graifarele cu ghiare sunt utilizate pentru mai multe scopuri (span, deseuri, nisip, etc).

 

Podurile rulante cu graifar au in cele mai multe cazuri doua mecanisme de ridicare care au tamburi de cablu pe acelasi carucior. Pe unul dintre tamburi se infasoara si cablul de ridicare si de coborare graifar iar pe celalalt cablu de inchidere si deschidere graifar. Podurile rulante cu graifat au dimensiunea mai robusta.