Inchirieri buldoexcavator

Cu mai multe caracteristici si optiuni de sortare decat oricand, producatorii de buldoexcavatoare ofera sfaturi pentru a va ajuta sa determinati ce model se va potrivi cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

 

Cu abilitatea de a sapa, de a incarca si de a ridica, precum si de a folosi o varietate de echipamente atasate fata si spate, buldoexcavatoarele servesc ca instrumente multifunctionale in multe flote de constructii. Valoarea lor pe santier este imbunatatita, deoarece producatorii ofera o gama tot mai larga de configuratii, caracteristici si optiuni pentru a raspunde mai bine cerintelor si aplicatiilor clientilor.

Inchirieri buldoexcavator - sfaturi utile 

Sortarea prin multitudinea de optiuni disponibile acum in buldoexcavatoare poate fi descurajanta. Ca atare, producatorii va sfatuieste sa incepeti prin definirea aplicatiei, apoi evaluand capabilitatile, caracteristicile, optiunile si utilitatea masinii de baza pentru a determina cea mai buna potrivire.

 

Acest proces este util chiar daca inlocuiti un model existent, deoarece acesta se poate schimba in timp. Primul lucru pe care trebuie sa-l luati in considerare este modul in care, daca este cazul, cererea s-a schimbat sau ramane aceeasi. De exemplu, excavatorul este obligat sa faca mai multa treaba decat inainte? Este sapatul mai adanc,  incarcarea camioanelor mai mare, rularea pe santierul de la locul de munca sau de la noul sit sau transportul mai multor atasamente?

 

In cazul incarcatoarelor buldoexcavatoare, adancimea maxima de sapa este de obicei punctul de plecare. Alti factori joaca un rol, dar initial este vorba despre cat de adanc o masina poate sapa.

Buldoexcavatoarele de zi cu zi sunt de obicei impartite in 14-, 15- si 17 metri. sapati, in timp ce compactele pot sape pana la aproximativ 10 m.

 

Este important sa se determine adancimile cele mai comune pe care le va folosi masina. De obicei un operator rareori trebuie sa sape peste 10 m. De exemplu, costul suplimentar pentru masinile care se sapa adanc poate fi salvat.

 

Pentru cei care necesita capabilitati mai mari de a sapa un numar de producatori ofera configuratii cu excavatoare expandabile. De exemplu, configuratia suplimentara a masinilor JCB adauga 2 m. Din adancimea gravitatiei pe modelele compacte 3CX si pe modelele de dimensiuni mari.

 

Un excavator extensibil poate oferi o serie de avantaje. Adancimea si prelungirile suplimentare permit o mai mare flexibilitate pe santier. Aceasta acoperire suplimentara minimizeaza, de asemenea, cat de des operatorul trebuie sa deplaseze masina atunci cand utilizeaza buldoexcavatorul in sant sau pentru alte aplicatii, potentand cresterea productivitatii.

 

Aceasta capacitate adaugata se incadreaza in aceeasi amprenta a masinii.

Capacitatea de ridicare este un alt aspect important atat pentru partea din fata cat si pentru cea din spate a masinii. Daca un client utilizeaza cupa pentru incarcatoare pentru a ridica obiecte mai grele, cum ar fi placile de otel sau paletele de tevi, uitati-va la specificatiile finale ale incarcatorului pentru a determina daca aparatul are dimensiunea potrivita. In ceea ce priveste capatul bacului, operatorul poate solicita de asemenea masinii sa ridice obiecte mai grele, cum ar fi tevile sau gurile de scurgere, astfel incat clientul trebuie sa ia in considerare specificatiile de ridicare ale capatului buldoexcavatorului.

 

Inainte de a selecta un buldoexcavator, determinati tipurile de incarcaturi pe care este probabil sa le ridicati sau sa le transportati. Daca masina urmeaza sa fie folosita pentru a cobori materialele intr-un sant, este intelept sa cunoastem greutatile acestor articole, nu numai sa ridicam si sa batem cu buldoexcavatorul, ci si sa incarcam sarcini care vor fi necesare cu incarcatorul frontal.

 

La dimensionarea cupelor, se recomanda potrivirea marimii cupei cu incarcatura si cantitatea de material care trebuie transportata, asigurandu-se in acelasi timp ca masina poate ridica greutatea incarcaturii la inaltime completa.

 

Deoarece o varietate de dispozitive de atasare sunt utilizate in mod obisnuit pe incarcatoare cu buldoexcavator, luati in considerare si capacitatile de curgere hidraulica ale masinii. Antreprenorii trebuie sa faca unele teme pentru a determina cerintele fluxului de atasamente care vor fi instalate in viitor.

 

 

Este mai usor si mai putin costisitor sa determinati toate specificatiile de care aveti nevoie pentru a va asigura ca masina are capabilitatile de care aveti nevoie mai tarziu. La partea din spate a masinii pot fi adaugate iesiri auxiliare pentru excavator, cu dispozitive de rupere si dispozitive de prindere pentru degetul mare, precum si auxiliare la incarcatorul frontal pentru a rula cu accesorii, cum ar fi cupe si masini de curatat, de exemplu.