Inchirieri buldoexcavator pret

Luati in considerare puterea si dimensiunea

 

Motorul si puterea hidraulica sunt consideratii importante - in special puterea hidraulica. Este ceea ce va ofera forta si sapaturi de adancime atat pentru buldoexcavator cat si pentru incarcator.

Puterea motorului devine o preocupare mai mare cu modelele din gama de mijloc de 70 CP. Lichidul de evacuare diesel (DEF) este necesar pentru motoarele de peste 74 CP pentru a satisface emisiile finale de nivel 4. Clientii care inchiriaza  si operatorii la nivel de intrare apreciaza faptul ca DEF nu este necesara in masinile cu limita de 75 CP, unde un catalizator de oxidare a motorinei si un filtru de particule diesel vor respecta standardele actuale de emisii. Costurile de achizitie sunt, de asemenea, de obicei mai mici pe aceste masini de 74 CP, deoarece nu exista sisteme scumpe DEF de evacuare.

 Inchirieri buldoexcavator pret - sfaturi de inchiriere

Daca un antreprenor cauta o masina pentru nivelare, modelul 415 este mai mic de 75 CP, in timp ce modelul 416 are exact aceleasi caracteristici, dar o putere mai mare a motorului care necesita DEF. Proprietarii / operatorii mai mici pot fi atrasi de masinile inferioare, in timp ce companiile mai mari vor avea probabil un camion de service cu persoane dedicate care pot mentine in mod curent masini care necesita DEF.

 

In general, cu cat este mai mare puterea, cu atat masina este mai mare. Dimensiunea si greutatea masinii pot afecta atat capacitatea de a lucra in conditii limita, cat si cerintele de transport la si de la santier.

 

Masinile compacte pot functiona in zone pe care alte masini nu se pot potrivi, provocand daune mai putin colaterale, cum ar fi ruperea trotuarelor. Greutatea masinii determina si capacitatea de a transporta in siguranta unitatea in multe cazuri.

 

Odata ce capabilitatile generale ale masinii sunt abordate, este timpul sa analizam caracteristicile si optiunile care pot imbunatati performanta, flexibilitatea si usurinta de a functiona.

 

Alegerea dintre un buldoexcavator de baza si unul cu caracteristici avansate se poate face si tinand cont de orele de functionare pe zi. Daca va fi o masina pe care cineva o va folosi  de cateva ori pe zi , o masina mai de mica poate fi o alegere buna. Dar daca un operator va sta in cabina timp de sase pana la 10 ore pe zi sau o va folosi pentru transportul intre locurile de munca, alegerea unei masini cu caracteristici avansate poate crea un mediu mai confortabil pentru orele lungi de lucru.

 

Caracteristicile avansate pot include modul ECO pentru economii de combustibil; ventile de partajare a debitului pentru un control imbunatatit al operatorului si o performanta multifunctionala pe partea din spate; sisteme hidraulice de detectare a sarcinii la cerere; comenzi pilot cu schimbatoare de modele; si configuratii integrate ale purtatoarelor de unelte care sunt proiectate special pentru flexibilitatea atasamentului sculei.

 

Caracteristicile si optiunile pot aduce valoare clientului, aplicatiei si afacerii. Sunt mai multe caracteristici precum confortul cabinei, controlul calatoriei, transmisiile, dispozitivele extensibile, dispozitivele hidraulice auxiliare si cuplajele rapide. Desi adaugarea de optiuni afecteaza in cele din urma pretul de cumparare, sunt si clienti care incearca sa faca aceste masini la fel de versatile pentru locurile de utilizare si pentru afacerile lor.

 

Asemenea accesorii  pot spori si valoarea de revanzare. Asigurati-va ca masina pe care o cumparati se potriveste nevoilor dumneavoastra. Dar daca credeti ca veti revinde vreodata masina, asigurati-va ca este comercializabila. Caracteristicile, cum ar fi tractiunea pe patru roti, extinderea cutitelor, optiunile de lucru cu conducta bidirectionala, etc., fac masina mai versatila si se adauga la valoarea acesteia. Operatorii cauta mereu performante, cum ar fi masinile de mare putere care ofera capacitati mai bune de rulare si incarcare.

 

 

Confortul este, de asemenea, important, deci cautati optiuni precum scaune cu aer, scaune incalzite, etc., pentru a face operatorul sa se simta confortabil.