Inchirieri buldozer

Inchirieri buldozer la cele mai bune preturi.Profitati acum de ofertele noastre de inchiriere buldozer..

Un buldozer reprezinta un utilaj de constructii care poate sa fie folosit in mai multe tipuri de lucrari.

Pentru pregatirea terenului este utilizat la curatarea tufisurlor, doborarea arborilor cu dimensiune mijlocie, scoaterea cioatelor si a bolovanilor, eliminarea stratului de pamant vegetal si a vegetatiei erbacee.

Inchirieri buldozer - preturi promotionale

De asemenea pot sa fie utilizate si la saparea pamantului si deplasarea lui laterala. Se pot face sapaturi in debleu sau in profil mixt, se pot sapa si profila santuri si taluzuri sau se poate impinge pamantul frontal pe distante mai mici de 100 de m.

Se pot acoperi santurile si se poate realiza nivelarea grosiera a terenurilor.

De asemenea pot fi facute si lucrari in carere si balastiere precum decopertarea si stragerea in gramezi a tuturor agregatelor precum balastul, nisipul, pietrisul si piatra sparta. Se pot intretine drumurile si se pot elimina zapezile, se pot folosi buldozere la nivelare si la scarificare.

Buldozerele mai sunt utilizate si la demolarea constructiilor dezafectate.

Buldozerele sunt clasificate in mai multe tipuri dupa cum urmeaza.

Tinand cont de puterea motorului si de greutatea masinii dar si de forta de tractiune se pot distinge mai multe tipuri.

Buldozerele usoare au o putere de pana la 55 kW si o forta de tractiune de 135 kN.

Buldozerele mijlocii au puterea cuprinsa intre 56 kW si 120 W si o forta de actiune cuprinsa intre 135 si 200 kN.

Tinand cont de sistemul de actionare al comenzilor  se deosebesc buldozerele cu actiune hidraulica si cele cu actiune mecanica prin cabluri.

In functie de pozitia ocupata de lama fata de directia de inaintare a tractorului sunt buldozerele cu lama fixa, cele cu lama orientabila in plan orizontal si cele cu lama orientabila in plan vertical.

 

Lama de tip buldozer este accesoriul care se poate atasa si la multifunctionale. Cuplajul se fac rapid fara suruburi ori chei de strangere si are loc in doar cateva secunde.

 

Lamele de tip buldozer pot sa fie folosite pentru a elimina zapezile proaspat afanate si pentru a curata aleile pietonale. Lamele dispun de un sistem de orientare la unghi avand mai multe pozitii de orientare pe fiecare parte, stanga ori dreapta. Inaltimea este reglabila cu ajutorul unor patine situate pe sasiul lamei si de asemenea lamele au o banda din cauciuc pentru protejarea suprafetelor in momentul in care se face contactul cu solul pentru a nu deforma ramele metalice sau pentru a nu deteriora suprafetele pietonale pe care lucreaza.