Inchirieri generatoare

Inchirieri generatoare la cele mai bune preturi! Va asteptam cu cele mai bune oferte de pret pentru generatoare si utilaje industriale!

Costurile tot mai mari la curentul electric ii fac pe tot mai multi utilizatori casnici sa gaseasca si alte solutii alternative pentru a alimenta cu curent electric locuintelor. Generatorul de curent electric est una din aceste alternative usor de utilizat si de instalat.

Inchirieri generatoare - oferte speciale

Generatoarele de curent sunt aparatele formate din monitoarele termice si din alternatoarele de curent care se monteaza pe un suport metalic cu suporti antivibranti si panouri de comanda. Puterea unui generator de curent electric este de la 1kVa pana la cateva mii.

Sistemele electrice ale generatoarelor de curent trebuie sa fie formate dintr-un demaror, baterie, regulator de tensiune si un sistem de oprire de siguranta pentru cazul in care tensiunea scade. In plus generatoarele puternice trebuie sa fie echipate cu sisteme de preincalzire.

Generatoarele de curent electric functioneaza pe principiul inductiei electromagnetice. Conductoarele electrice in momentul in care sunt miscate intr-un camp magnetic genereaza un curent electric. Energia data de miscarea conductorului este transformata in energie electrica intr-un camp magnetic.

Miscarea de rotatie a generatoarelor casnice de curent electric se va realiza de catre un motor care are ardere pe baza de benzina. De altfel benzina este utilizata pentru buna functionare a generatoarelor mai mici si casnice iar motorina pentru generatoarele de curent mari si mai puternice.

Daca vreti sa beneficiati mai mult timp de generatorul de curent electric pe care il aveti se recomanda sa cumparati unul care functioneaza cu motoare in 4 timpi. Aceste generatoare sunt si mai silentioase.

Atunci cand alegeti generatoarele de curent trebuie sa stiti si care e puterea lor instalata. De asemenea va trebui sa tineti cont si de faptul ca in momentul pornirii aparatele electrice au nevoie de o putere mai mare decat cea care este necesara pentru a functiona normal.

In plus aparatele ce urmeaza sa fie alimentate trebuie sa aiba pe ele si puterea absorbita.

 

Pe piata sunt si generatoare de curent electric fixe si mobile. Generatoarele mobile pot sa fie folosite in situatii de urgenta in mai multe locatii dar au nevoie de instalare, de transport si de alimentare cu combustibil.

In schimb, generatoarele fixe sunt foarte usor de utilizat si pot sa devina chiar principalele surse de curent ale locuintei. Generatoarele de tipul stand by nu se potrivesc pentru utilizarea zilnica.

Generatoarele pot sa fie monofazate ori trifazate si trebuie sa fie compatibile cu tipul de energie utilizat de tabloul de bransare in reteaua electric. Generatoarele trifazate sunt cele care produc energie de pana la 230/40 volti si cele monofazate de 230 volti. Tinand cont de tabloul electric se stabileste si un amperaj al generatorului.

In momentul in care alegeti generatoarele de curent electric trebuie sa fiti atenti si la tipul de racire. Generatoarele care au racire pe aer au nevoie si de aerisire buna dar sunt foarte zgomotoase, generatoarele cu racire pe baza de lichid sunt mai silentioase si mai rezistente.