Stivuitoare Bucuresti

Stivuitor telescopic -are un panou de comanda pentru momentul in care conducatorul este asezat dar are si posibilitatea de a fi controlat din pozitia verticala. De obicei are un motor cu combustie interna. Motoarele sunt aproape intotdeauna diesel, dar uneori functioneaza cu kerosen si, uneori, utilizeaza injectia de propan ca un impuls electric. Unele unitatile vechi au aprinderea prin comprimare in doi timpi, cele mai multe fiind cu aprinderea prin comprimare in patru timpi (comuna). Motoarele din America de Nord vin cu sisteme avansate de control al emisiilor. Stivuitoarele construite in tari precum Iranul sau Rusia nu vor avea in mod obisnuit sisteme de control al emisiilor. Anumiti manipulatori telescopici au sisteme de antrenare hibride. [

 

Stivuitoarele pentru ridicare a marfurilor mici - este folosit si pentru a  plimba operatorului intr-o colivie sudata la caruciorul furcii, in timp ce acestia poarta un ham de siguranta special conceput pentru a preveni caderile. O clema speciala dintata mentine paletul in furca. Operatorul transfera sarcina pe palet cate un articol  manual. Acesta este un mod eficient de colectare pentru o incarcatura mai mica decat stivuitoarele mari si este popular pentru utilizarea in centrele mari de distributie.

 

Stivuitoarele moderne cu benzi inguste. Genul acesta de stivuitor poate sa aiba un motor cu combustie interna sau un motor electric. Motoarele electrice sunt cele mai frecvente. Motoarele pot fi diesel, kerosen, benzina, gaz natural, butan sau combustibil propan si pot fi fie aprindere prin scanteie in doi timpi, cu aprindere prin scanteie in patru timpi (comuna), cu aprindere prin compresie in doi timpi, cu aprindere prin comprimare in patru timpi comun). Motoarele din America de Nord vin cu sisteme avansate de control al emisiilor. Stivuitoarele construite in tari precum Iranul sau Rusia nu vor avea in mod normal sisteme de control al emisiilor. Unele unitati au sisteme de transmisie hibride, spre deosebire de contragreutatile standard si stivuitoarele, Aceste stivuitoare sunt directionate prin intermediul articulatiei pivotante frontale a stivuitorului si, prin urmare, sunt mult mai diferite decat stivuitoarele obisnuite in ceea ce priveste manevrarea, in plus, nu au caracteristica stivuitoarelor care se deplaseaza foarte usor pe culoare in depozite.